Albirea Dentara

Albirea Dentara

Zambetul este foarte important, fiind unul din primele lucruri pe care le observam atunci cand intalnim pe cineva iar albirea dentara poate face un zambet memorabil. Culoarea dintilor poate fi modificata de colorantii alimentari(cafea, vin rosu,ceai, tutun,cola) sau de colorantii intinseci(tatrciclina, fluorul in exces). Atunci se impune albirea dentara pentru care noi folosim un aparat testat in peste 100.000 de clinici din intreaga lume-Lampa Zoom Advanced Power- cel mai avansat sistem de albire. O albire reusita presupune rezultate durabile si vizibile imediat, sensibilitate scazuta, confort.

Cu sistemul de albire dinti ZOOM beneficiati de toate acestea. Rezultatele dorite le vom obtine intr-o singura sedinta, dintii albindu-se cu pana la 8 nuante imediat, spre deosebire de celelalte sisteme de albire.

Albirea ZOOM presupune activarea printr-o sursa de lumina albastra a elementelor active din gelul de albire care se va aplica pe suprafata dintilor. Gelul contine peroxid de hidrogen care se va descompune si va elibera oxigen ce va patrunde prin smalt si dentina, albind uniform zone ale dintelui colorate sau ingalbenite. Lampa Zoom potenteaza afectul de albire al gelului cu pana la 26% , ducand la o imbunatatire a culorii cu pana la 8 nuante mai alb fata nuanta de la care s-a plecat!

Tratamentul complet dureaza aproximativ o ora. Acest timp presupune aplicarea gelului,  urmata de trei sedinte a cate 15 minute fiecare de iluminare cu sistemul ZOOM.

Dupa urmarea unui singur tratament, rezultatele pot fi vizibile pana la 2 ani, in functie de stilul de viata al pacientului, dar pot fi si pentru o perioada mai lunga de timp  daca pacientul respecta cu strictete instructiunile de ingrijire de dupa interventie.

Uneori,  in  timpul tratamentului de albire a dintilor poate aparea sensibilitatea, insa situatiile acestea sunt destul de rare. Daca totusi aceasta apare, albirea dintilor poate fi efectuata in sedinte mai multe si mai scurte, efectele fiind aceleasi. Daca apare o usoara  jena dupa tratament, ea va disparea rapid cu paste desensibilizante insa de cele mai multe ori dispare spontan.

*BONUS la Albirea dintilor:

IGIENIZARE COMPLETA (detartraj si prophy jet airflow)